Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SCHAMANISMEN ÄR AV DJÄVULEN

Schamanismen är av djävulen

och schamanerna hans redskap

Jag vill inte ha kontakt med

detta subversiva sällskap

Schamanismen är av Satan

Satan som är lögnens fader

Mot allt vad han står för vill jag

skyndsamt bygga barrikader

 

LARZ GUSTAFSSON 2/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-08-02 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP