Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi mot dom

Nu ska vi spränga hela jävla skiten
Tända eldar och sula flaskor med
tändvätska och t-röd rätt i lågorna
Vi blandar konstgödsel med diesel,
tjockolja och ammoniumnitrat
Brandbomberna gör vi på tomflaskor
Captain Morgans sista färd blir inte
till havs utan på brinnande luftskepp.

Urondskan, med sitt försprång på sisodär
tvåhundratjugosex miljoner år
Massmördare på två komma fem gram
De måste ha en organisation,
en central punkt vi kan komma åt
Tills vi kan hitta den så får vi ta dom
en och en eller tusen om tusen
Gerillakrig i träskmarker och bland
övergivna utomhuspooler
Det är en miljon av dem, för var en av oss

Genèvekonventionen kastas
Byter krigsföring till den via biologi
Tar deras DNA och mixtrar runt,
Culicidae blir till något annat
Vi sätter fällor som drivs av gasol
Kletar oss med stinkande kamouflage
Vingbeklädda allierade
Gör vad de kan, villiga att offra
hela sitt ekosystem för kampen.

Det spelar ingen roll, vi vet det sen förr
Vårt jihad är lönlöst, kriget är deras
Vi vinner varje strid men förlorar ändå
Vintern ger oss några månaders vila,
Nästa sommar är myggjävlarna tillbaks




Bunden vers (Blankvers) av aloc VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-02 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis som pennalister.
2021-08-03

  Staffan Nilsson

Kul!
Ja både myggjävlar och religiositetjävlar är pina, bara pina!

2021-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Visst. Terrorism är lösningen.
Svarta September har bevisat det.
RAF och Röda Brigaderna likaså.
Eller...?
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP