Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation, affirmation, affirmation ... är det jag söker för att få känna så igen ... Publicerad tidigare i september 2012 men längtan till denna känsla saknar bäst före datum! Idag 2021 finns du i mitt liv ...


Det som känns så obeskrivligt underbart ...

... med dig
är att du får mig
att falla för och bli 
fullständigt hjälplöst
förälskad i dig

... varje dag

Igen och igen och igen ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-02 18:47



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Bidrag till Sommartävling2021
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP