Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR SJUNGER DET

Här sjunger det av barndomssöndagar

Här brusar det av radions barnprogram

Här blommar sextiotalets gröna hagar

Här bryter sjuttiotalets höstar fram

En älskad kust, en stad jag beundrat

allt sedan jag var liten grabb i byn

Här sjunger det av barndomssöndagar

av vyer som berör min inre syn

 

LARZ GUSTAFSSON 2/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-08-02 19:27



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vyer som berör.
2021-08-03

  A. S.
Vackert uttryckt!
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP