Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att vara eller inte vara

 

Önskar du dig dagens kläder

eller något som håller i otjänligt väder

har du en modest frisyr

eller en rufsig koaffyr

har du talang för skör kroki

eller vill du nuet fånga

möjligheterna är många

ett ansiktes vemod med några streck

mjuk blyerts tusch eller bläck

sitt en stund under ditt drömparaply

fantasi har inga gränser

ögat det glänser

känner du ändå du inte räcker till

det är precis det samhällsdebatten vill

glöm aldrig hur värdefull du är

vingarna alltid dig bär

låt ingen dig förtrycka

halta inte med lånad krycka

en rund boll går inte att tvinga

i samma låda

där 4000001 söker stjärnorna skåda

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-08-03 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP