Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wienervals

Ett blygt asfaltsfrö
ser en maskros och tar rygg
- det gula så gult! -

glömmer att skämmas,
sträcker sig mot himmelen
och dansar, viktlös.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP