Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alkoholism, familjen, sorgen


och längs vägen

... längs vägen

trasas jag sönder ... bit för bit

tanken på hur mycket min mamma kämpade

i mitt hjärta vann hon så många krig

mamma, min hjälte

men så ser jag in i verkligheten,

flaskans ansikte alla speglingar mot dess yta..

som aldrig lämnar mig i fred

den sorg som bor i mig finns hos mina systrar

jag hörde sorgen i deras andetag

mamma visade sin närvaro.. på det där busiga sättet

som är hennes signum

det tröstade mig

jag vinner inte alla krig

men vågar vila i det

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-02 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket ångest och självlögner den där flaskan skapar
2022-07-29

  mare VIP
Dina ord
berör hjärtat
mycket sorg
i din dikt
alkoholen
mest
tragik
i sina
spår..
2021-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP