Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
perspektivet på saken avgör slutet


Hal som en sjöjungfru



Fast hon var inte bara fyllig i bysten, hon
var lika hal mellan benen som på tungan

och ögonen, dom vätte ner såväl gylfar som
sidenkuddar närhelst, hon kunde le lika sött
med blicken som resten av sig själv närhelst

Men;
så flirtade hon en kväll kanske lite för duktigt
med en kapten för en flotta fiskare,
och legenden om den friskaste av fläktar dog




Uppfläkt som en nyss fångad och uppsprättad
liten fisk låg hon där, kall på golvet omringad


en droppe rann längs kniven i bordet som en
sista uppgiven tår, fångande en solstråle till
innan den slukades av plankan den satt hårt i

torrt och färdigt, slut.







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-08-02 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP