Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna dig...

 


... som sommaren 

längtar oerhört mycket efter en droppe 

av din regn

igen och igen...




Fri vers av Rise Little One
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-03 00:05



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här droppar saknad och längtan mjukt och skönt
2021-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om saknad och längtan.
2021-08-04

  Blomma-Stjärna VIP
längtan som ett livsnödvändigt behov - poetiskt!
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One