Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippta blixtnedslag

Försöker se mig.
På samma sätt jag ser dig.
Men stormen skymmer.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-08-03 00:40



Bookmark and Share


  Vind
Vilket kan vara nog så svårt, men värt att pröva. Snygg 5-7-5'a.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP