Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka till

 

skrek gjorde livet 

min sång har öppnat dörrarna 

 

skuggorna har klättrat över väggarna 

 

i veckor har livet prövat mig och 

tålamodet skavt varje del av min 

bantade kropp 

 

och jag har inte ens sökt kärleken 

inte för ett ögonblick prövat någon 

annan flykt än människan den kämpande 

 

ibland får bilderna av oss min kropp att 

krampa såsom de alltid sanningsenligt 

gjort och jag kräks förundras varje dag 

i sekunder 

 

räknar år föreställer mig vårt åldrande 

ryser ryser ryser 

 

över det otänkbara 

 

orkar inte skriva om oss 

inte samtidigt som livet står under mig 

och skriker ljudlöst stumt 

 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-08-03 02:08



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Jag gillar att du injicerar allvar rakt in bland våra trivialiteter.
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP