Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jade gröna ängar

Du kysser mig farväl.
Men vem av oss lämnar?
Desperata stjärnor hyperventilerar.
Stanna. Gå. Stanna.
Livets karusell drakar stegrar sig.
Guldschakaler ler fastän värddjur
dränerar deras lycka.
Döskallefjäril bygger sitt glas näste.
Din blick av tiden före pulveriserar mortlad
ensamhet.
Min blick av tiden efteråt redan dött.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-03 03:20



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Spännande dikt med vacker titel.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP