Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NITTONHUNDRASJUTTIOSEX

Nittonhundrasjuttiosex

slutade skutan att gå

Då var jag bara femton år

och trodde på VPK

Nittonhundrasjuttiosex

lämnade Evert vår jord

Men kvar finns alla sångerna

och alla vackra ord

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-08-03 07:13



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En tidsanda välfångad i fin dikt.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP