Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod och smärta

Blod
så vackert skimrande.
Symboliserar hur för djävligt livet är.

Blod
så förrädiskt blänkande.
Visar att vi alla är sårbara.

När ilskan
och frustrationen bubblar i mig
tar jag fram min kniv.
Den ger mig det enda verkliga
i vår låtsasvärld,
blod och smärta.





Fri vers av verkligen
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-07-28 22:20



Bookmark and Share


    Camillaa
tål du inte kritik ?
2006-09-12

    Vi
Ja presis så är det för mig ochså
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen