Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kaputt  

 

Jag har endast ett liv

Till utbränt blev den av ensamheten

 

Jag har ett enda liv

Du brände det för ditt ego

 

Somliga har ett enda liv som existens

Lever och dör med den

 

Medan andra har många liv som existens

Som de bränner en efter en efter en

 

Och vill ha mera liv att bränna

Och vill ha ännu mera liv att kränka

 

Jag kämpade för mitt liv som FAN

Tills den blev UTBRÄNT på många sätt

 

Jag saknar liv i mitt liv….

Jag söker liv för mitt liv …

 

Kan du tiden ge mig mer tid att leva?

Kan du livet ge mig mera liv att vinna?

 

Kaputt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-08-03 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP