Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommar 2021


Singelsommar?

Ia a a a jam aiiii skraaa
skär genom ångbåtsröken

Måsarnas gnälliga jamande
högljudda skriiin
skär ända in i märgen
på honom

Mitt i folkhavet där på kajen

Var det en bra idé att ta båten ut?

Friskt vågat
Eller bara ännu en singelsommar?




Prosa (Kortnovell) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-03 11:23



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Gillar den levande gestaltningen i början som sätter tonen, och att den lämnar efterklang.
2021-08-04

  Cikoria Blå VIP
En bra kortnovell.
2021-08-04

  Annie b'larsson VIP
Härligt spännande, hoppas allt gick bra för honom.
2021-08-04

    Lena Staaf VIP
En dikt som förmedlar ett stråk av ensamhet och smärta.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP