Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gjorde man förr

Hur gjorde man förr
när ljudet falnade bort och mörkret föll.
Hur gjorde man förr
när pjäsen var slut.
När inga fler repliker gavs.
Inga fler applåder.
Hur gjorde man förr
När energin lakats ur
när kroppen gled ner på trägolvet
Hur gjorde man förr när inga blommor gavs.
När ingen ropade da capo.
Jag vet hur man gjorde förr.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-03 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover