Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderhackad


ingen människa ska behöva bli psykiskt torterad
som vi två, utan att reagera
förstår dig varför du gick i exil klokuggla
"frivillig isolering"
du gick före och visade mig vägen
vi har funnits för varandra i flera år
fastän många tror du är en fantasi
sönderhackad blir den mobbade
psykisk misshandel lika hemsk
som fysisk, då kan en i alla fall slå tillbaka
sparka och skrika
själv har en försökt med det mesta
har passerat gränsen för vad människa ska tåla
här finns många som behöver doktor Pihl
samtalsterapi för låta bli terrorisera!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-08-03 15:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Alltså klokiuggla missar inte mandelmanns eller kirschsteiger så begåvade med livsglädje och inspiration.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP