Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Don´t let loneliness make you reconnect with toxic people. You would´nt drink poison just because you´re thirsty." @grothwithmelina


så hej och bara the necessary

jaha du väljer den mannen

jaha du väljer inte mig

har du grund att förvisa mig från mitt jobb?



så hej och bara the necessary

inget smalltalk

jag är här

och att du inte vill se mig

hjälper jag inte dig med

jag är inte här på jorden

för att hjälpa dig att inte ha manners

"No matter how much it hurts, you have to keep going, keep healing, and keep striving for peace. Don´t let your pain suffocate your purpose." @KeishorenScott






Fri vers av Ess VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-08-03 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP