Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmations-processerna är något jag verkligen arbetar med varje ledig stund ... ... nu som då när denna första gången publicerades här i september 2012 ...


När du mig berör ...

... så där du vet
att det är bara du som gör
Ett leende växer inom hela mig
och en värme som berättar
om hur mycket jag älskar dig ...

Då vill jag intet hellre
än att du ska förbli
en evighets kort sekund med mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-03 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP