Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjärtedröm

Önskar att jag kunde se
hur alla andra tänker
den inre sjön som blänker
när jag de chansen ge

Önskar att de ville le
att jag de chansen skänker
och inte alls inskränker
att alla får va me'

Men verkligheten lärt mig
att alla tungan vakta
trots att de bara tärt sig

Så säkert går det sakta
men är det inte värt, nej,
jag ska inte det förakta




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-03 19:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hos mig är det så att alla inte får vara med.
Jag är ytterst selektiv.
Varför?
Mental hygien.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP