Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta damen

                                                                    Sommartävling2021

            

Klackarna hörs skarpt.

En dam kommer raskt gående.

Du fäster blicken förvånat

Damen ser på dig 

Granskande

Du har tappat livet längtan leva fullt ut.

Ett råd

Följ dina drömmar

Allt är instängt som ett klot

i omlopp av säkerhet.

Följer siuletten bort

Explosion

Finner bara skorna.




Prosa av Fjellhuldra VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-03 20:53



Bookmark and Share


  Niliboy
En deckare. Svarta damen har funnit här hemma i Malmberget, hon hemsökte och skrämdes!
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP