Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat av glas

Bakom röda hjärtat

Finns mycket sorg

En frihet

icke funnits

I många år

Människor bara 

levt för sig själv

Isolerad

Från världen

I tro allt de gör är rätt

Historien upprepas inte

Nu hänger glashjärtat

I fönstret fritt

funnit  sin rätta  plats

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-03 21:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Så väl ändå!
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP