Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kort distraktion...

 


bakom molnen 

är himmel alltid blå

bakom tystnaden 

är en saga som väntar på sin tur att uttala sig 




Fri vers av Rise Little One
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-03 22:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön text om möjligheter som alltid finns.
2021-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som inspirerar tanke och känsla.
2021-08-04

    kw.
Himmlen är inte alltid blå bakom molnen.

Tacka gud för det.

Du missar oändliga färgkombinationer.
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One