Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en månad med ängeln gabriel

en månad med dig
en månad i min säng
en månad med du i alla rum inom mig

jag glömmer betala alla räkningar
glömmer tvätten i tvättmaskinen i veckor
glömmer bort att älska mig själv
du får mig att tro att när jag gråter så är det mitt eget fel

hjärtan över ditt huvud på instagram
hoppas på att få reaktioner
"åh, har du äntligen hittat honom, han med stort H"
får bara orosbesked
"sök hjälp"-besked

men du håller om mig varje natt som om jag vore någon värd att dö för
kysser mitt hår varje kvart som om det vore 97 och kriget aldrig fanns
stångar med mitt hjärta, sätter mina intellektuella nerver i brand
hoppas jag ska kapitulera med dig, överge monstret med dig
men vi kommer ingenstans
kugghjul som står stilla likt ett industriområde i en by någonstans

träffar dina barn
fem år gammal och frågar om inte jag kan vara hennes mamma
du svarar "men gumman, du har ju redan en mamma"
jag blir svart i blicken och fattar inte hur du inte kan förstå

dricker folköl från greken på söder
han frågade vart du va
jag blir glad att vara associerad med dig
men jag hann inte svara innan BIP BIP BIP "medges ej"
och du förblir en saga




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-03 23:08



Bookmark and Share


  SatansSon
du är poet.
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött