Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Riddle

This life, a riddle
and time won't last
my future's hidden
deep in the past




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-04 01:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Don’t look back
there is no future in it
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP