Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesi förutan reson!

Hur jag än vänder mig

har jag ändan bak,

sover som en stock

å ljuger lite lagom

Dricker mitt te, undrar:

Vad ska jag roa mig med?

Dröm dig bort te gamla dar,

skriv en inspirerad dikt,

Fly för den som flyger

får skylla mig själv!

Det blir inte bra,

men en vacker dag!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-04 07:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En vacker dag är guld. Galant!
2021-08-07

  Kajan VIP
Kanske det, en vacker dag så... "Dröm dig bort te gamla dar", hmm, te och honung är gott o nyttigt ; )
2021-08-06

  Fjellhuldra VIP
En dikt med mycket humor och rimmar
som du blir glad av att läsa.
Härligt skriven.
2021-08-04

  Sparvögat VIP
Fundersamma tankar vilar här…
2021-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här, vad det gäller skrivandet så är man oftast sin egen värsta kritiker.
2021-08-04

    Lena Staaf VIP
Funderingar med glimten i ögat.
2021-08-04

  Bibbi VIP
Applåd!
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy