Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns en konstnär som får mig att önska att jag hade fler väggar. Hon heter Louise Berg och målar så det känns. Hon har en stor bredd i sitt konstnärsskap. Jag har fått lov att använda mig av hennes målningar och knyta ihop dem med mina ord /Eget foto


Hon Ska Bli Hel /1


Hon anade aldrig styrkan
i sorgens process


Nu vrider sig världen
medan hon går sönder


Inför öppen ridå värjer
hon sig i ett tröstlöst
försök att förstå


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-08-04 09:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint målat, en säker gestaltning! Bravo!
2021-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar inte grekisk mytologi. Men fågel Fenix steg upp ur spillrorna...
2021-08-07

  the apache kid VIP
Ord som berör
2021-08-05

    Askanden
många stupade i ansträngningen att förstå och många hann stupa medan de förstod.


starkt.


2021-08-04

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vacker sista vers i fin dikt.
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP