Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fish slash

wet fists
smacked
my head
with all
it's got
and a fish
red
dead
slashed
my brow
down
down down
until
a wicked smile
broke
from my face




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-08-04 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams