Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porslinsmöbeln

Blå bärnsten.
Whiskystenar under din tunga.
Den som förr, men inte längre.
Smeker mina nätter.
Svarttaxichauffören får ingen dricks.
Vi dumpas av någonstans ingenstans.
Jag kysser ditt förflutna.
Det smakar whisky.
Du kysser min nutid.
Den smakar blå bärnsten.
Du viskar tyst:
Hon ligger naken i badkaret bredvid dig.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-04 12:37



Bookmark and Share


  Bortom stigen VIP
Underbart fint skrivet!
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP