Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inte alls roligt

med andan i halsen in till trädgårdsmästaren
förklarade risken grenen på trädet
fläks av tyngden från regn och frukt
Och den kraftiga blåsten gjorde sitt
En gren måste offras
ingen kan komma på flera veckor
måste själv agera kirurg
linda in med plast sprickan så inte vätan
förvärrar allt
och stötta grenen som behöver sågas
får använda ett rep
alltid något som händer
som fordrar kompetens
sådant gör mig deprimerad
orkar inte andras problem också
kan inte förstå vad gnäller andra om

sitter bakom knappar och glömmer vardagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-08-04 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP