Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Allas lika värde?

 

 

Under natten föll stjärnor

vars skärvor gav blödande sår

månen vände sorgset ansiktet nedåt

då han såg blommorna på marken

Liksom blommor lever och andas vi

så skördar fallande stjärnor sina offer

vi mals sönder och samman

av ett samhället som är hårt

en omvärld med ögon och hjärtan av sten

Ändock är vi en del av alltet

Sanning är lag - den gör ont

men klingar högre än våren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-04 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP