Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om vi skulle tänka tanken



Jag har lyssnat och jag har hört vad du har att säga
Jag har argumenterat emot dig
Det har handlat om det grundläggande, inte alls det ytliga
Även om jag aldrig tycks kunna se mig mätt på dg
Vackra kvinna

Det kanske ändå inte är som du tror
Det omöjliga kanske är möjligt
Tänk om det är så
Tänk om vi skulle tänka den tanken

Så har du inte sett det som vi har gemensamt
Punkter där vi sammanstrålar i gemensamma erfaremheter
Och har vi inte lite av samma hunger, samma lusta
Och vore det inte en svindlande tanke

Det kanske är så som jag tror att det är
Även om du inte är säker
Men tänk om det är så
Tänk om vi skulle tänka den tanken

Så är du den fina duktiga flickan som förälskat dig i rebellen
Jag tror du är ganska mycket rebell du med
Så är du hon, jag är han, men om du vill så kan vi turas om
Det förändrar egentligen inget alls, utan förstärker bara bilden av det som är vi

Vem skulle du bli om det var så
Vem skulle jag vara om det faktiskt är så
Vilka skulle vi två bli tillsammans om det är så
Tänk om vi skulle tänka den tanken

SÅ älskling har du aldrig velat bli älskad av en vampyr
Så har du aldrig lyssnat på guns and roses
Det är ju du och jag i ett nötskal, Beatels och stones då?
Dirty dancing och pretty women funkar lika bra som Winnerbäck, såna är vi ju trots allt




Fri vers (Fri form) av PPQ
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-04 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ