Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skuggor falla från mina händer


Allt blir till skugga
där jag rör mig vid
då strödde jag ut majs över fälten
skuggornas färg
och tomma står ladorna
kreaturens sorgsna ögon utan att blinka
rör sig sakta
svälten står för dörren
Det finns de som aldrig plundrar
andras bodar, i deras ådror
rinner varmt guld
deras ränslar står aldrig tomma
eller magar förtorkade
och de kan äta utan tårar

de äger intet men äger allt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-08-04 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP