Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Foto image :Notarius publicus


VAR RÄDD OM TUNGAN

Alla som säger att alla
är lika mycket värda,
förlorar sin tunga,
medan alla som säger
att vi alla är lika mycket
olika värda,
får behålla den.

~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2021-08-04 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP