Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VACKRA FÖRLORARE

Finns det vackra förlorare?

Frågan är retorisk

i en tid som tenderar att

bli allt mer kategorisk

Jag har sett charm som blixtrade

i den svartaste natt

när en vacker förlorare

drog en katt ur sin hatt

 

 

Dessa vackra förlorare

vandrar med dignitet

De är alltid föraktade

av en majoritet

Deras konst talar för sig själv

strålar integritet

De är vackra förlorare

med en vild värdighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-08-04 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP