Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄRA TOMTEN!

Jag önskar tomten kom idag.
Har varit snäll, det lovar jag!
Och min tro den har jag kvar
att tomten läst min lista har.
Den önskelista han har fått.
Hoppas att han den förstått.

Det enda som jag önskar mig
är att allt i världen ordnar sig.
Att sanningen ska träda fram
och skingra lögnens virusstam.
Låt människor får känna ro
och fortsätta på tomten tro!

För tomten älskar närkontakt,
med klapparna han slutit pakt.
Han tar oss i sin varma famn
och känner alla oss vid namn.
Avstånd hör ingen tomte till,
att krama oss är allt han vill!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-08-04 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP