Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


WHO'S WHO ?

Vem är du ?

-Det är jag som är Jag.

Jaså, är du det med.

-Nää, sa jag för det är jag.

Jag konstaterade ju det.

-Nä, du ställde en fråga
om det var jag som var
du.

Jaså, gjorde jag det.

-Men vem är du då
om jag får fråga ?

Ja, jag är också jag.

-Är du det med !

Nää, jag är jag
och inte du.

-Jag sa just det.

Nä, de gjorde du inte,
utan ställde en fråga
om du var det med.

-Huvudsaken är väl
att vi kan komma överens
om att du är du
och jag är jag.

Bara du kan komma ihåg
vem som är Jag och vem
som är du.

-Under förutsättning du vet
vem du är och jag vet vem
jag är så vi inte förväxlar
oss med att du är jag och
jag är du.

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-08-04 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP