Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HURRA FÖR CLOWNEN MANNE!

Hurra för clownen Manne!

Så många barn han glatt!

Min son var en av dem som

han lockade till skratt

Vi såg honom en gång här

vid gamla Folkets Park

med Bodils Minicirkus

(en rolig liten "ark")

Hurra för clownen Manne!

Och även för hans son

Jag hoppas att han än en gång

korsar Gavleån

 

LARZ GUSTAFSSON 4/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-08-04 17:23



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Stämmer in i hurraropen!
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP