Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomligt ologiskt orättvist?



Sanningen om er
Hälsa är att ni har

För mycket inavlad
Mongoliskt blod
Inom er ( efter Dna
analys)

Sagt av uppriktig
(Rasistisk?) Läkare

Till en riktigt sann
Sverige Demokrat




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-04 17:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Inavel är ju inte bra, det kan leda till defekter ( som inom ett antal adelssläkter). Friskt blod utifrån är däremot välgörande. En underskattad god effekt av invandring.
2021-08-06

  Monica Lindgren
Roligt!
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP