Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Nackdelen med att bo i ett bostads område?)


Slagkraftig turbulens


En gång är ingen gång
Enligt talesättet

Men en orkester
gong-gong,stulen
och Påslagen

När grannen har fest
mitt i natten

På andra sidan om
Sovrums väggen

Är en gong-gong
För mycket

Stulen eller ej!




Prosa av Sefarge VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-04 18:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Är väggen av papp
blir sömnen knapp
2021-08-04

  Bengt H VIP
Den fick mig att skratta.
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP