Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maximalt 50 ord är en del av uppgiften här


Flash Fiction #1 : Stannar på Jorden

 

 

 

 

Stigen tar överraskande slut. Tvärt upphör hela berget. Veronica finner sig stående med ena benet i hisnande luft. Sista steget på trampolin... inte vill hon dyka?! Djupast därnere irrar insektsdockor, leksaksfordon. Tomma tankar fyller distansen. Då möter henne den snällaste motvind. Veronica ramlar baklänges i blåbärsriset. Så skönt livet är!

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-05 21:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vändningen i slutet effektfullt. Den snälla motvinden en snygg besjälning.
2021-08-14

  Bengt H VIP
För mig handlar den om att göra som man själv vill. Inte så lätt!
2021-08-09

  100apor
En motvind gav medvind i livet. Insektsdockor, leksaksfordon och vidderna fick mig att tänka på dokumentärfilmen Koyaanisqatsi! Titeln kändes lite som en spoiler men då är jag lite petig också!
2021-08-07

    Lena Söderkvist VIP
Turen står bi. En stärkande berättelse, minst sagt.
2021-08-06

  Syrran77
Vilken vänlig vind Veronica välkomnade!
2021-08-06

  Chan VIP
En rysare mittpå med ett skönt blåbärsslut.
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP