Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skrattmåsen

 

skrattade sig svimmande het

och mumlade

han vet redan deras ömkliga hemlighet

de står i kyrkorna himlande och fumlande

den store guden vänder sig bort

måsen tänker då på gamarna fraktas

med enkel transport

mycket före alla böra beaktas.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-08-05 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP