Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten sparka-in-öppen-ladugårdsdörr-fundering ... - återpublicerad från i september 2012 men budskapet saknar bäst före datum ...


Tro det eller ej ...

... men det är 
fullständigt normalt
att

vilja få leva och uppleva livet
tillsammans med den man älskar

vilja få somna och vakna
tillsammans med den man älskar

vilja få äta frukost och middag
tillsammans med den man älskar

vilja få känna att man verkligen älskar
tillsammans med den man älskar och älskar med 

Det är faktiskt ganska mycket mer än så
som är normalt att vilja få göra
tillsammans med den man älskar
och som säger sig älska ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-04 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP