Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TAKAMURATIDER

Ni minns väl lille Takamura

han som var japan?

Och hur vi spelade Femhundra

på Bodéns altan?

Ni minns väl apan Donizettis

enformiga liv?

Han satt och kastade konfetti

från ett positiv

 

Och cykelturerna till Rullsand

de är minnen blott

när sommaren var sommar

i de barndomsår vi fått

Nu rullar andra hjul på dessa

gamla vägar fram

Och denne gosse sänkte blicken

Han blev allvarsam

 

LARZ GUSTAFSSON 5/8 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-08-05 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP