Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröet


Det gror ett frö
i skuggornas dal

som någon
planterat där

Snart ska du se
att det spirar

och växer sig
stort och starkt

Det tar bara lite tid

att mogna och att
bryta mark




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-05 07:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert om ett tålamod som måste finnas.
2021-08-06

  alicja lappalainen VIP
orden väcker både hopp och oro. Fröet har en tvetydig potential här.
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP