Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tävlingsbidrag


Kungarna av Memphis och Detroit

 

Sökte och fann bilkyrkogården

i en skog mitt ute i ingenstans.

Plötsligt tycktes Elvis vara där,

Kungen av rock'n'roll sjöng om

bli Kung på vägen i en Cadillac.

Sakta ebbade sedan tonerna ut,

lämnade även denna byggnad.

Hoppas han kommer hitåt igen,

bygger ett gRaceland åt bilarna.




Prosa (Kortnovell) av Bodingen VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-06 08:26



Bookmark and Share


  Niliboy
Lyssna på Elvis låt Don't, den är super!
2021-08-06

    Lena Staaf VIP
Fin text med mycket nostalgi!
2021-08-06

    Sefarge VIP
The King has left the
Building and his car
Hamnat på avvägar
i Bodingen country
Nice snittsigt
Skriftat!
;)

2021-08-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.bing.com/videos/search?q=jag+vill+ha+en+cadilak&docid=608006853432278922&mid=633060F5F1E41319C327633060F5F1E41319C327&view=detail&FORM=VIRE

2021-08-06

  Öknens Ros VIP
Sista raden fyndigt ordat!
2021-08-06

  Öknens Ros VIP
Härlig bild till texten om The King, Elvis! Snyggt!
2021-08-06

  överlevaren VIP
Bra ordat!
Härlig rytm i texten och bilder som rullar fram i min egen tankebana.


2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP