Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni vet när man småplockar och dricker kaffe och en kort filmfrekevsns kommer in via imeassage och en poplåt från 60-talet med beachboys ekar samtidigt som augustis morgonsol är magisk ja då bli texterna som de blir


vackra barn

Jag vet att det inte är allt
Men jag kan inte sluta att njuta av att titta på dig
Ditt leende, din kropp
Och hur det än är så åtrår jag dig
Vill ha dig


Vi skulle få vackra barn ihop du och jag
Vi skulle kunna få det bra ihop
Vi skulle kunna få det kul ihop
Vi skulle kunna få det att fungera


Jag kan inte sluta tänka på dig
Jag kan inte sluta att tänka på det, och inte det där heller
Och jag tror nog att det skulle bli bra
Hur det än blev så blir det nog bra


Vi skulle få vackra barn ihop
Vi skulle kunna få en bit av himlen till skänks
Vi skulle kunna få rosa moln
Vi skulle kunna få det fint ihop


En vanlig vardag ett vanligt liv, så vanligt det nu kan bli
Jag skulle nog sväva i väg om du var däri vardagen
Som om jag inte önskar att jag var där hos dig då du badar
Som om jag inte önskar att jag vaknade bredvid dig
Jag skulle kunna se det framför mig
Jag kan tro på det


Vi skulle få vackra barn ihop
Vi skulle kunna få en framtid ihop
Vi skulle kunna få en vardag att fungera
Vi skulle kunna få ett helt jävla sjukt underbart liv ihop
Vi skulle kunna få vackra barn
Kom hit så prövar vi

När du är så där perfekt
Så som det känns som du alltid är
När jag tänker bort allt det där underbara
När jag ändå föreställer mig ett liv, tills döden skiljer oss åt när jag tänker på en evighet kan jag inte låta bli att gilla tanken, fastna i den
Jag tror jag skulle älska för evigt tillsammans med dig





Fri vers av PPQ
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-05 09:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Drömmar om ett liv där önskningar slår in.
2021-08-05
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ