Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joina min klan!

Fethaja att din baxade
skiimask smäckar.
med järnet och gunnen,
när du wallbangar.

See Ya, bre!




Prosa (Kortnovell) av AKT VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-05 11:46



Bookmark and Share


  SatansSon
den var ball.
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP