Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårsmält

Som en virvlande vind, en virvelvind
Som ett solsken med strålande sol.
Som en stjärna, en glänsande stjärna.
Kom du till mig.
Som en storm, en höstruskig storm.
Som en blixt, en blixt från en klar himmel.
Som en tyst liten mus.
Valde du en annan väg.
Hjärtat läker men minnet består.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-05 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover